Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@11:28:48 GMT

۶ علامت ابتلا به امیکرون پنهان

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۶۷۷۹

۶ علامت ابتلا به امیکرون پنهان

در حال حاضر این یک واقعیت است که کووید پنهان‌کار(BA.۲) سریعتر از زیرسویه‌ای که قبلا شناسایی شده بود(BA.۱)، گسترش می‌یابد.

به گزارش مشرق، با وجود اینکه هنوز تهدیدات موجود در زیرمجموعه شناسایی شده جدید ناشناخته است اما محققان به‌ طور مداوم در حال مطالعه آن هستند تا علائم، شدت و سایر عوامل حیاتی آن را درک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایع‌ترین علائم زیرشاخه امیکرون چیست؟

نتایج مطالعات در بریتانیا نشان می‌دهد افراد آلوده به این زیرسویه امیکرون علائم مرتبط با روده را نشان می‌دهد.

پروفسور تیم اسپکتور، پروفسور اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن و از برنامه مطالعاتی زویی کووید، در این خصوص اظهار کرد: ما می‌دانیم که این ویروس به قسمت‌های مختلف بدن منتقل می‌شود؛ بنابراین ممکن است امیکرون یا سویه دیگری به روده حمله کند و این در بینی نشان داده نمی‌شود. به همین دلیل شاید عفونت روده داشته باشید اما آزمایش شما مثبت نشود.

بیماران چه علائمی را تجربه می‌کنند؟

به محض ابتلا بیماران از ۶ بیماری مرتبط با روده یعنی تهوع، اسهال، استفراغ، درد شکم، سوزش سر دل و نفخ شکایت دارند.

پیش از این اپلیکیشن زویی کووید اسهال را به‌ عنوان یک علامت کووید اعلام اما آن را در گروه«کمتر شناخته‌ شده» طبقه‌بندی کرده بود.

وی گفت: ما هنوز در حال بررسی هستیم که دریابیم افزایش گزارش‌های مربوط به علائم گوارشی مانند اسهال، حذف وعده‌های غذایی و درد شکم که در سویه‌های قبلی شایع بود، به چه معناست زیرا به نظر نمی‌رسد این علائم با افرادی که آزمایش امیکرون مثبت داشتند، مرتبط باشد.

علائم ابتلا به امیکرون چیست؟

تا کنون ۲۵ علامت توسط افرادی که به امیکرون آلوده شده‌اند، گزارش شده که شامل تب یا لرز، سرفه، تنگی نفس یا مشکل در تنفس، خستگی، دردهای عضلانی یا بدنی، سردرد، از دست دادن حس چشایی یا بویایی، گلودرد یا صدای خشن، احتقان یا آبریزش بینی، تهوع یا استفراغ، اسهال، بالا بودن درجه حرارت بدن، سرفه مداوم، کمردرد، کاهش اشتها، هذیان، سوزش سر دل، نفخ، فلج خواب، بثورات پوستی، تعریق شبانه، زبان کووید، انگشتان کووید، درد قفسه سینه و درد شکم است.

کارشناسان معتقدند که بیماران مبتلا به امیکرون طیف متنوعی از علائم را به دلیل وضعیت واکسیناسیون و ایمنی به دست آمده نسبت به عفونت‌های قبلی گزارش می‌کنند.

سازمان بهداشت جهانی در مورد کووید پنهان‌کار چه می‌گوید؟

سازمان بهداشت جهانی گفته BA.۲ قطعا بیشتر از BA.۱ قابل انتقال است اما میزان شدت هر ۲ زیرسویه امیکرون یکسان است و اگر موج دیگری ایجاد شود، حاصل گسترش BA.۲ است.

همچنین هشدار داده شده که امیکرون بیماری خفیفی نیست؛ اگرچه ممکن است خفیف‌تر از دلتا باشد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس سفر به قطر قیمت ویروس کرونا واکسیناسیون اخبار کرونا آمار مبتلایان به کرونا سلامت اخبار سلامتی امیکرون امیکرون پنهان خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۶۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی (عکس)
  • علامت استاد حقیقی داشتن تزکیه برای تسخیر قلوب است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال