Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج خسرو نیا متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کولیک روده اظهار کرد: کولیک روده بیماری نیست بلکه یک علامت است که با درد وخیم شکم شروع شده و همه سنین را شامل می شود. کولیک یک درد است که به صورت انقباضی، شکم را می‌گیرد وگاه بیمار احساس درد شدید می‌کند که در سنگ‌های کلیه، کیسه صفرا و درمثانه بیشتر دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: کولیک روده در افراد مسن و سالمند خطرناک‌تر بوده، زیرا ممکن است این علامت به علت اختلال عروقی، تنگی عروق و یا ترومبوزعروق باشد و دستگاه گوارش آن‌ها را مختل کند که در آخرمنجر به مرگ این افراد می‌شود.

خسرو نیا بیان کرد: کولیک روده عللت های مختلفی دارد که مسمومیت‌ و التهاب یکی از علامت‌های کولیک است و با درد‌های متناوبی خود را در بدن نشان می‌دهد. زمانی که فرد بیمار را آندوسکوپی و کلروسکوپی می‌کنیم ممکن است ضایع مشخصی نداشته باشد، ولی اسپانس‌های متفاوت و هر ازگاه بیمار را دچار درد‌های ناگهانی و وخیم می‌کند.

علت پیدایش کولیک در بدن

او با اشاره به علت بروز کولیک گفت: پرخوری، اسهال، عفونت و مسمومیت غذایی علت بروز کولیک در بدن می‌شود و درمان آن به نوع علامت کولیک بستگی دارد و بیمار برای درمان باید به پزشک مراجعه کند، زیرا برخی دارو‌ها باعث ایجاد کولیک می‌شوند.

این فوق تخصص گوارش و کبد اظهار کرد: مهم‌ترین چیزی که باید دربرابر این بیماری در نظر بگیریم درد‌های شکمی است که باید زیر نظر پزشک باشد، زیرا ممکن است درد درابتدا به صورت درد شکم باشد، اما بعد‌ها باعث زمین گیر شدن فرد بیمار خواهد شد.

او ادامه داد: برخی‌ها که با استرس و اضطراب بیش ازحد دچار این بیماری می‌شوند باید به روان پزشک مراجعه کنند و گاهی اوقات کولیک‌ها با استفراغ همراه هستند که با تعامل مغز و روده‌ به وجود می‌آیند و فرد بیمار را زمین گیر می‌کنند.

بیشتربخوانید

اگر ناشتا هستید لب به این خوراکی‌ها نزنید!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستگاه گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!

محققان دریافتند که ذرات ریز موجود در شیر گاو می‌توانند برای تحویل خوراکی داروهای RNA استفاده شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید